Nyhetsbrevet

Fick du inte vårt nyhetsbrev?

Det kan vara så att du behöver lägga till domänen clubabzint.se som betrodd domän hos din epostleverantör. Det kan också vara något hos oss som gör att du ligger som “icke bekräftad” i nyhetsbrevssystemet. Vi har bett vår tekniker undersöka saken.

Misströsta inte, all information om jubileumsfesten är uppdaterad på eventsidan.

NyhetsbrevetTiny2024-02-27T12:19:31+01:00

Om tioårsjubileum

Biljetter

Hela januari fortsätter vi med earlybirdbiljetter. Under februari höjs biljettpriset till normalpris och i mars höjs det lite till för er late bloomers som är sena med biljettköp. Om det finns biljetter kvar då. Middagen är slutsåld redan nu. I dagsläget är 244 biljetter sålda.

Dresscode

Dresscode gäller oavsett kön och på pinterest finns inspiration:

https://www.pinterest.se/abzint/club-abzint-jubileumsbal-29-mars-2024

Lack
Läder
Latex
Lingerie ( exklusivt oavsett modell och kön, typ mesh, spets, satin, inte enkel bomull – maila bild om osäkerhet)

Full Frack
Full Smoking
Epok/victorian/burlesque ex brokadjackett med krås eller liknande och matchandeunderdel (extraordinärt – maila bild om osäkerhet)
Paraduniform eller paraduniform 50/50, dvs stereotyp man upptill, stereotyp kvinna nedtill (maila bild om osäkerhet)
Exklusiv långklänning eller extravagant burlesque/epok/victorian klänning (extraordinärt – maila bild om osäkerhet)

Vi svarar till och med söndag 24 mars på mail@clubabzint.se

Om tioårsjubileumTiny2024-01-16T19:34:34+01:00

Nyheter på gång!

Vi smyglanserar  idag vår nya medlemskapsmodell. När många är trötta på många prenumerationer och medlemskap som ska betalas varje månad/år för att få tillträde så byter vi.

Medlemskap i Club Abzint är numera en engångsavgift på 245 kr som ger livstidsmedlemskap.

Medlemskapet ger dig möjlighet att få besöka Club Abzints event och att köpa elektroniska biljetter via vår web.

Du som idag har giltigt medlemskap kommer automatiskt att föras över till livstidsmedlemskap. Du som har utgånget medlemskap förnyar som vanligt och får då livstidmedlemskap och du som blir ny medlem betalar också för livstidsmedlemskap. Som vanligt kan du också välja att registrera dig utan att betala, då får du våra medlemsbrev.

Biljetter till vårt 10-årsjubileum på Arbisteatern i Norrköping släpps någon gång under Söndag 5 november om allt går enligt plan med införandet av nytt medlemsformat. Boka långfredagen i Norrköping. Här är bilder från ett tidigare event i samma lokal: Club Abzint Fetischbal III – 2015

Nyheter på gång!Tiny2024-02-27T12:20:02+01:00

Sommaruppehåll

Vi har sommaruppehåll fram till och med augusti. Schema för höst/vinter presenteras under augusti månad. Anmäl dig till nyhetsbrev så missar du inget. Det gör du genom att registrera dig (du behöver inte betala medlemskap för att få nyhetsbrev). Se till att ha newsletter@clubabzint.se som betrodd adress för att inte missa något. Undrar du något finns vi på mail@clubabzint.se

 

Tack till alla besökare, crew och performance i samband Club Abzint Sideshow Cirkus den 17 juni i Stockholm på Magasinet Söder Mälarstrand. Vilken kväll det blev. Också ett stort tack till alla utställare och besökare av vår mässa Kinkbash.com i maj.

SommaruppehållTiny2023-07-19T13:01:09+01:00

Biljettförsäljningen är stängd

Nu är biljettförsäljningen till morgondagens event stängd och vi gör oss redo för fest! Välkomna!

Biljettförsäljningen är stängdTiny2023-06-16T11:19:27+01:00

Ny medlemskapform

Du kan numera välja två medlemskapsformer.

90 dagar för 250 kr. Bra för dig som går på en fest eller vill testa repmåndagar några gånger under en period.

365 dagar för 400 kr. Mest för pengarna. Bra för dig som besöker då och då under ett år, eller ofta.

Var noga med vilket medlemskap du köper!

Du ser på din medlemssida om du har ett giltigt medlemskap. Då har du ett medlemskort som visar hur länge det är giltigt, och en grön badge för 90 eller 365 dagar. Om du har miniabzintbehörighet så syns även det genom en gul minibadge.

Ny medlemskapformTiny2023-04-14T18:22:08+01:00

Kinkbash 19 Maj

Äntligen! Kontrakten är påskrivna, arbetet igång. Fredag 19 maj är det dags för kinkbash igen. Vissa av er kanske minns den första innan pandemin, andra minns vår traditionella julmarknad på Stadsgårdsterminalen för några månader sedan. Nu är det dags att slå ihop dessa till Kinkbash på Stadsgårdsterminalen. Dag- och kvällsmässa med utställare och fyndmöjligheter. Plats för möten och paus i baren en trappa upp. Besök kinkbash.com för mer info. Anmäl dig som utaställare till info@kinkbash.se

Kinkbash 19 MajTiny2023-03-01T19:42:33+01:00

Vårens schema

Club Abzint våren 2023

Här ser ni vårens schema – vissa datum (ej fetstilade) är aktiviteterna inte helt klara och kommer att uppdateras. Information kring respektive event finns i kalendern när de publiceras.

V2
Fredag 13 Januari – Abzintaktivitet?
Lördag 14 januari  – Miniabzint

V5
Fredag 3 februari – Miniabzintfredag
Lördag 4 februari  – Abzint Femdomlördag 

V8
Fredag 24 februari – Abzintaktivitet?
Lördag 25 februari Miniabzint

V11
Fredag 17 mars – MiniAbzintfredag – tema rep & suspensioner
Lördag 18 mars  Abzint Mandomlördag

V14
Fredag 7 april – Abzintaktivitet?
Lördag 8 april  – Miniabzint Påskafton style: ta med ägg och fjärrkontroll och låna ut den del du vill till någon annan. Självklart också med påskris. 

V17
Fredag 28 april  – Abzintaktivitet?
Lördag 29 april -Inspirationstema whips n impact + workshop med Skyhawk dagtid
Workshop med Skyhawk som visar Singletail, Cat O Nine och mer däremellan. Det kommer att vara dagtid. Kostnad 150kr/person. Anmäl er till cliff@clubabzint.se med ämnesraden SKYHAWK i god tid för att säkra en plats. Anmälan är bindande. Inget medlemskap krävs.

V18
Lördag – 6 maj Abzint femdomlördag – fullbokad

V20
Kinkbash Stockholm

V24
Lördag 17 juni CLUB ABZINT SIDESHOW CIRKUS STOCKHOLM

Vårens schemaTiny2023-03-14T08:48:31+01:00

Club Abzints Kinky Julmarknad Stockholm

Vi har bokat ankomsthallen på stadsgårdsterminalen (t-bana Slussen) för julmarknad kl 11-17. Entre 60kr. Öppet för alla. Ett helt gäng försäljare med nytt & begagnat inom kinky kläder, redskap, konst, performance och mer har anmält sig. Det finns också föreningar och andra arrangörer av event på plats för att ge information om sin verksamhet. Hör mer om utlevnadsevent, pubträffar, munches, workshops, kurser och annat. Du kan också sitta i tomtens knä och berätta om dina julfantasier, eller hoppas på tur i vår julsmiskdamm. Club Abzint tar med badlakan, latex och annan Club Abzint-merch för den som behöver nytt eller planerar julklappar till vännerna.
Fräulin Frauke kommer att genomföra sitt projekt ”In View of the Viewer” på plats som är en del av konstnären Felicia Bichard / Fräulein Fraukes undersökning av scenkonstbegreppet burlesque och “den sexuella kvinnan på scenen” som hon gör på Stockholm Konstnärliga Högskola. Frågor om vad burlesque är, och kan vara, utmanas och utvecklas tillsammans med Fraukes tankar om bland annat mötet mellan artist och publik. I verket bjuds deltagare, en i taget, in att ta del av en privat burlesqueshow. Solodeltagaren filmas när hen ser Frauke uppträda och blir “the performer” – den som betraktas.Liveflödet projeceras för en sekundär publik utanför och denna videoinspelning kommer sedan att fungera som material i utvecklingen av ett framtida videokonstverk och som forskningsmaterial.
I föreningsväg kan ni möta Dekadance, WISH och Gott & Blandat Social Club som presenterar sin verksamhet, Club Abzint och Blue Vision finns också med samt företag med rep, smiskverktyg, konst och kurser. Och läderhantverk och coola smycken såklart. På den privata sidan finns allt från latex, läder och tassels till highheels. Träffa bland andra Gott & Blandat Social Club, Dekadance, WISH, Sexperterna, Butthurt, Yorokobi, OuchPouchCraft, Xtas & Tantric Kink, Fräulein Frauke, Fittslöjd, Blue vision, Flirt Fashion, Hedenvinds Bilder, Kinky Art Jewelry, Catkin Moon, intima.se och Club Abzint. Alla dessa plus ett antal privata säljbord med second hand..
Anmälningsinformation Marknaden hålls i Stadsgårdsterminalen som är stor och ljus och lätt att lasta in och ut på. Närmaste T-bana är Slussen och sedan tre minuters promenad. Vi försöker jobba lätt och snabbt med korta ställtider för maximalt nyttjande. Boka bord eller kvm/yta beroende på verksamhet. Priser för att boka: 500:-/bord för företag, 300:-/bord för föreningar och 100:-/bord för egen second hand. Borden har måtten 180×80 cm och boka gärna i god tid. Det kommer även finnas inlämning för enskilda plagg/prylar mot en avgift på 25:-/inlämning. För företag kan yta/kvm offereras istället för bord. Frågor eller bokning: Skicka till mail@clubabzint.se
Dekadance har efterfest i annan lokal från kl 22.00 –  https://www.darkside.se/?event=51205
Club Abzints Kinky Julmarknad StockholmTiny2022-11-24T20:26:00+01:00

Title

Go to Top