Tack för att ni finns

Vi vill rikta tack till alla som stöttat oss under pandemin. När ni köper merchandise så hjälper ni oss med hyra, förbokningar och utveckling av Club Abzint. Det samma gäller för er som valt att köpa medlemskap för ett år framöver, trots att vi inte vet när vi kan göra event igen. För alla medlemmar som har ett aktivt medlemskap finns därför möjligheten att delta i en tävling om ett Abzintbadlakan. Genom att kommentera bloggposten på medlemssidorna deltar ni i tävlingen. Anmälan senast 12 februari.

Vi ser också att ni är några medlemmar som valt att lägga till egen profilbild, vilket är en nyligen släppt möjlighet, kul! Vi arbetar vidare med att utveckla medlemssidorna och uppskattar ert engagemang.

2021-01-31T17:05:27+01:00January 31st, 2021|Senaste Nytt|

Tävlingsdags

Tävling för aktiva medlemmar – vinn ett abzintbadlakan.

Kommentera detta inlägg för att delta. Ditt för- och efternamn blir synligt för aktiva inloggade medlemmar. 

Ge oss en abzintslogan eller motivering till varför just du ska vinna. Max 30 ord. Tävlingen pågår till och med fredag 12 februari. Vinnare meddelas söndag 14 februari.

2021-01-31T16:58:12+01:00January 29th, 2021|Medlemssidor|

Möjlighet att kommentera

Vi kommer att lansera fler inlägg här där ni som har aktivt medlemskap kan läsa och kommentera. Vi kommer att rivstarta med en utlottning. Redan detta inlägg går att kommentera. Det är ditt riktiga för- och efternamn som syns när du kommenterar.

2021-01-25T14:27:08+01:00January 25th, 2021|Medlemssidor|

Missande ni vår adventskalender? misströsta inte, den finns kvar.

Vi är oerhört stolta över vår adventskalender där ni medlemmar bidrog med bilder och texter från era upplevelser på Club Abzint. Kalendern finns kvar här: Adventskalender 2020. 

 

2021-01-31T17:13:52+01:00December 25th, 2020|Senaste Nytt|

Singles day sale 11/11

Singlarnas dag började ursprungligen firas vid olika universitet i östra Kina under 1990-talet. Den fick sitt namn eftersom datumet består av fyra ettor. Efter sin examen tog studenterna universitetets tradition med sig ut i samhället. Singlarnas dag har väsentligen spridits via nätet och följs nu av ungdomar i flera länder utanför Kina. Dagen firades ursprungligen endast av unga män men firas nu allmänt av alla. “Blind date parties” är också populära under denna dag i ett försök att säga adjö till singellivet. Nu används dagen till stora reor på nätbutiker och vi är förmodligen inte ensamma i Sverige om det.

2020-11-11T11:33:49+01:00November 11th, 2020|Senaste Nytt|

Kinkbash online uppskjutet

Kinkbash online är skjutet på framtiden men  datum för Kinkbash i Stockholm nästa vår är fortfarande spikat.

Club Abzint fortsätter planera för storslagna event i olika format och vi släpper inom kort mer merchandise för dig som vill ha mer än våra schyssta handdukar.

2020-10-22T10:43:35+01:00October 22nd, 2020|Senaste Nytt|

Covid-19 fortsätter

Vi har med sorg i hjärtat beslutat att ställa in Club Abzint Fetish Ball IV som skulle ha ägt rum den 5 januari 2021. Ni som bokat hotell och liknande, glöm inte att boka av. Vi fick detta mail i morse som svar på frågan rörande de restriktioner för socialt umgänge som finns med anledning av Covid 19:

________________________

Hej,
De allmänna råden om allas ansvar är förlängda till den 30 juni 2021. Men om smittläget förändras kan också det datumet förändras.
Vänliga hälsningar,
Karin
Svarstjänst kring covid-19
Folkhälsomyndigheten

________________________

Inte oväntat men inte desto mindre tråkigt. Vi hoppas ni håller ut och fortsätter supporta oss. Medlemsbrev är på gång och lite nya tankar om hur man kan umgås kommer. Balen finns kvar den dag vi kan göra den som det var tänkt men tills dess får vi hitta andra vägar till ett säkert socialt umgänge.
Peace & Love

2020-10-16T09:17:57+01:00October 16th, 2020|Evenemangsnyheter, Senaste Nytt|

Nominera till Kinkbash awards

Var med och nominera till årets Kinkbash Awards i Oktober.

Kinkbash Awards

Under lördagen 31 oktober kommer vinnare i första upplagan av Kinkbash Awards att koras.

För samtliga kategorier gäller att vi denna första gång vill ha in nomineringar på kandidater från den svenska scenen. Vi har medvetet avhållit oss från årets klubb, roddare och likande som är svårt att utse i dessa tider. I tidigare nyhetsbrev har möjligheten att ge förslag på olika priser getts, men har vi missat någon bra kategori är ni välkomna att ge förslag. Nominera för sådant som hänt senaste året. Länk till nomineringsformulär finns nedan samt på clubabzint.se

Det går att sprida länken till nomineringssidan utanför Club Abzint då detta är en omröstning för kommande Kinkbash. https://clubabzint.se/poll/kinkbash-awards-nomineringar/

När ni nominerar uppskattar vi om ni skriver flera av följande så att vi kan kontakta dem: För- och Efternamn / Artistnamn / Företag / emailadress, website, kontaktinformation

En jury kommer att välja ut nominerade om det kommer in många förslag. Det är därför tacksamt om ni lämnar en kort motivering.

Ni kan nominera i följande kategorier. 

 • Instagram-konto
  Det ska vara ett konto som på något sätt ger inspiration/har betydelse för fetishism, bdsm eller andra kinkyrelaterade företeelser.
 • LLL-design (plagg eller accessoarer)
  Det kan vara lack, läder, latex oss dess variationer såsom vinyl och veganläder. Nominera en person eller ett företag för deras egna, unika design eller fantastiska hantverk. Maila gärna bild på en ett praktexempel eller var noga med att ange var vi kan se deras alster när ni nominerar.
 • Bdsm-design  (möbler, piskor, paddlar…)
  Det kan vara fantastiska singletails, fällbara möbler eller annat hantverk. Nominera en person eller ett företag för deras egna, unika design eller fantastiska hantverk. Maila gärna bild på en ett praktexempel eller var noga med att ange var vi kan se deras alster när ni nominerar.
 • Art/Performance
  Vi prisar konstverk med anknytning till Fetisch & BDSM – nominera för måleri, foto, film, dikter eller andra media.
 • Online
  Nominera en person eller arrangör som du tycker har gjort avtryck online med shower, kurser, workshops eller annat…
Nominera här
2020-08-02T21:35:36+01:00July 2nd, 2020|Senaste Nytt|

Go to Top