Vi smyglanserar  idag vår nya medlemskapsmodell. När många är trötta på många prenumerationer och medlemskap som ska betalas varje månad/år för att få tillträde så byter vi.

Medlemskap i Club Abzint är numera en engångsavgift på 245 kr som ger livstidsmedlemskap.

Medlemskapet ger dig möjlighet att få besöka Club Abzints event och att köpa elektroniska biljetter via vår web.

Du som idag har giltigt medlemskap kommer automatiskt att föras över till livstidsmedlemskap. Du som har utgånget medlemskap förnyar som vanligt och får då livstidmedlemskap och du som blir ny medlem betalar också för livstidsmedlemskap. Som vanligt kan du också välja att registrera dig utan att betala, då får du våra medlemsbrev.

Biljetter till vårt 10-årsjubileum på Arbisteatern i Norrköping släpps någon gång under Söndag 5 november om allt går enligt plan med införandet av nytt medlemsformat. Boka långfredagen i Norrköping. Här är bilder från ett tidigare event i samma lokal: Club Abzint Fetischbal III – 2015