Club Abzint kommer nu under tidig augusti att synas på Stockholm och Malmö Pride. I månadsskiftet september/oktober har vi återigen Mellan-Abzint med övernattning på Skeppsudden och 16 september äger årets första Mini-Abzint rum, vilken sedan fortsätter var tredje vecka. Lördag den 4 November har vi stort event, Club Abzint Macro för upp till 400 deltagare i Stockholm. Fullständig kalender ser ni under event. Den går utmärkt att exportera till din kalender för att hålla koll. Som medlem i Club Abzint får du också all denna information i medlemsmail före alla andra. Medlemskap är kostnadsfritt och tecknas här på hemsidan.

Eventuellt dyker vi upp fler tillfällen runt om i landet under året. Vi har planer på en fredagspub med utlevnad i Stockholm (Micro-Abzint) och eventuellt fler Mellan-Abzint på andra platser i landet. Tveka inte att höra av dig om du är nyfiken, vill bidra med idéer, muskler, lokaler, performance eller annat viktigt.

2-5 augusti: Club Abzint på Stockholm Pride 

Vi kommer att ha ett tält med utställning inne i Kinkykvarteret. Mer information finns på Stockholm Prides hemsida inom kort.

http://www.stockholmpride.org

4-6 augusti: Club Abzint på Malmö Pride

Vi kommer att finnas på plats med fantastiska möbler till prova-på, utställning om fetish och bdsm och helt enkelt en trevligt mötesplats för alla likasinnade eller nyfikna i Malmötrakten. Det kommer att finnas prova på, möjlighet att ställa frågor, känna på latex, läder och olika sorters redskap. Dessutom har vi ordnat några olika föreläsningar till Malmö Pride som hålls av Hans-Christian Stoltz. Läs mer på hemsidan där fullständigt program släpps inom kort.

http://www.malmöpride.com