Våra senaste vänner är Justin & Juliette som satsar på webshop och pop-up-stores. Vem vet, kanske syns de på ett Club Abzint-event nära dig inom kort!

De har ett sortiment likt inga andra svenska webshops. Binders, packers och ytterligare trans gear samt queermerch,  porr (alternativ, feministisk och queer), leksaker utvalda med tanke på form, funktion, hållbarhet och hälsa, i alla färger och för alla läggningar, BDSM-sortiment med hög kvalitet och självklart olika glid och skydd.

justin&juliette

 

Tips: Justin & Juliette pop-up-store på Kinkykvarteret Stockholm Pride onsdag 2 – lördag 5 augusti.

Butiken som sedan tidigare är en aktiv del i Sveriges hbtq-community har fått nya ägare och satsar på att nå fler.

Vi ser att vi har många trogna kunder inom hbtq-communityt. Att finnas på Stockholm Pride Festival i Kinkykvarteret ger oss möjlighet att visa upp oss och våra produkter för alla de besökare utifrån landet som annars bara kan se oss på nätet. Att ta och känna på saker en kanske bara hört talas om tidigare, säger Christopher, stolt ny ägare till butiken.

I Kinkykvarteret kommer Justine & Juliette också att hålla en programpunkt i Kinkytältet där transbloggaren Jonathan kommer att vara med och visa bland annat binders och packers.

http://www.justinejuliette.se/