Vi har för en tid sedan passerat 500 medlemmar. Självklart firar vi med fri entré till Club Abzint Midi för medlem nr 500. Till denna Breakfast Club-föreställning behövs inget medlemskap men du har möjlighet att vinna fri entre om du får jämnt 100-tal som medlemsnr. (över 500). För dig med jämt 50-tal (över 500) finns istället en goodiebag med merchandise från Club Abzint och varor från Intima att hämta i entrén om du besöker Club Abzint Midi.

I samband med Erotikmässan i Skåne där vi finns på plats  30/9 – 1/10 kommer vi att lotta ut en goodiebag till de som besöker vårt pubmingel (lördag) på mässan.

Under hösten fram till Club Abzint Midi presenteras på hemsidan och andra forum olika rabatterbjudanden från våra vänner såsom Skofeber, flirt fashion och  C.U.M. Clubwear,

Med andra ord – håll koll för att inte missa något.