Club Abzint slår åter upp portarna den 26 november, denna gång i Norrköping på Borgen Folkets Park. Vi huserar i bakfickan och källaren med möjlighet till 400 gäster på lördagskvällen och med egen entré kl 20 – 02  (endast förköp). Club Abzint Midi – Not an ordinary breakfast club – blir en föreställning med möjlighet till besök hos headmistresses och headmasters för att få sin examen som ger tillträde till vårt stora lekrum, det blir schoolboys, schoolgirls, latex, läder, lack, the SM-Cube, mingelbar med pop up:s och annat spännande. Ingen rökning inomhus men självklart en inhägnad rökruta utomhus som på alla gamla skolgårdar.

 

I resten av Borgen hålls under fredag och lördag kväll erotikmässan Fair Erotica.

På lördagen kl 13 – 17 öppnar Club Abzint upp en marknad i erotikmässans stora sal. Fynda fetishkläder, high-heels och sexleksaker från Abzints försäljare eller köp något av det som finns i mässans ordinarie utbud. På scenen blir det performances. Vill du som privatperson eller ditt företag sälja? kontakta oss på cliff@clubabzint.se

Entré 100kr

OBS! Dagentrén gäller ENDAST kl 13-17.

För den som vill besöka Club Abzint på kvällen krävs förköpt biljett – läs mer under eventet och skaffa din biljett redan idag

För den som vill besöka Fair Erotica på kvällen löses vanlig kvällsbiljett hos dem – säljs på hemsida och i dörren.