Nu på lördag 28 maj kl 22.00 öppnar vi (garage)dörrarna till Mega Abzint och innan dess har vi ett par viktiga meddelanden till er!

  1. Vi vill gratulera medlem nr 400, som självklart får en goodie-bag i entrén precis som medlem nr. 200 – för er andra går det bra att handla merch i kön.
  2. Den som vill fixa till klädseln inför lördag eller utöka sin garderob kan gå till C.U.M på Drottningatan – butiken ger 10% rabatt på hela sortimentet till och med lördag 28 maj. Ange Club Abzint som referens. Tänk på dresscoden!
  3. Tänk på att entrédörrarna stänger kl 24.00 och att vi har installationer som börjar tidigare än så. Under tidiga kvällen bjuder Kintis på penisperformance, det blir nålar, eld, blod och elektricitet förutom allt annat du kan uppleva eller själv utföra.
  4. Ta med hänglås om du vill använda skåp och inte betala för att hyra – garderoben är däremot gratis men det innebär även att du inte hämtar ut saker innan hemgång!
  5. Cash is king.
  6. Förutom våra ordinarie regler gäller såväl foto- som mobilförbud. Du har istället möjlighet att ta bilder i vårt Photo Booth innan du lämnar mobil och telefon i garderoben. Den som vill bli en del av kvällens konstakt låter sin bild sättas upp på vår backdrop som är tänkt att visas på Kinky Kvarteret under Pride senare i sommar.
  7. Natten är lång och utgång = hemgång. Ta med dig de pengar du behöver och ät ordentligt innan, endast lättare snacks finns att tillgå.