Club Abzint Playparty goes LA2019-01-01T13:59:11+00:00

Du måste vara betalande medlem för att gå på våra event. Logga in för att få åtkomst till biljettköp.

Club Abzint Playparty goes LA!

Vi tar med oss ett gäng glada människor och sexmaskiner för att göra utlevnadskalas i Landskrona hos BDSM-Kastellet. Lokalen har genomgått stora förändringar och vi vill gärna dit och leka.

Kors, stupstock, gynstol, suspensionspunkter och annat trevligt kommer att finnas på plats. Vi tar också med en sprillans ny rejäl Fuck-machine och en Sybian. The Shaver bjuder på intimrakning under första timman och spektakulära sessioner utlovas. Kanske tar vi dessutom med en glidslemspool eller en oxytocin-laddande oljeglidningsyta.

Priset kommer att vara 240 kr inklusive medlemsavgift. Alltså betalar du 120 kr för medlemskap i Club Abzint Jan-jun 2019 och sedan 120kr för biljetten. Biljettsläpp 1 januari 2019 och vi kommer tillämpa biljettpris med stigande skala ju närmare festen vi kommer då vi insett att det är en bra metod. Ungdom mellan 20 – 26 betalar dock alltid startpriset hela tiden i mån av tillgängliga biljetter.

Insläpp 19.00 – 20.00. Begränsat antal biljetter – 80st.

Hotellerbjudande för er som reser: Boka via mail till info@hamnhotelletkronan.se och ange “Club Abzint” som referens så får du 10% rabatt på rum. Det går bra att boka redan nu – får du ingen biljett är det lätt att avboka.

Dresscode:

– Lack, Läder, Latex, Lingerie
– Tredelad kostym / Finklänning – med andra ord festklädd.
– 50/50 (Klassiskt manligt upptill och kvinnligt med stayups/stockings, trosor och heels nedtill)

Ingen vardagsklädsel – jeans och skjorta, casualwear, bomull etc. Ej uniform, ej maskerad.
Frågor? skicka dem till mail@clubabzint.se

Välkomna till en oförglömlig afton med mycket nya upplevelser!

X