Club Abzint Meat Pack II Stockholm 16 okt 2021

Du kommer till denna sida för att biljetterna inte är släppta eller för att du inte har betalat medlemskap. Eventet innehåller samma information men inte denna rad. Du kommer åt biljetter när du är inloggad betalande medlem. Biljetter till tidig entre är slutsålda. 

Tidig entre till Club Abzint Meat Pack 2 är slutsåld. Kvar finns ett antal biljetter till sen entre.

Vi vill bjuda in er till en kväll av utlevnad, performance, umgänge, dans och öppenhet. För fetishister, dominanta, masochister, stolta slampor och alla er andra. Vi vill bjuda på en fest som skiftar utseende och inriktning allteftersom kvällen fortgår. Kom tidigt och njut/utmana dig själv i våra bemannade prova-på-stationer. Det är ännu inte klart vilka vi kommer att ha men på listan finns sybian, smisk, fisting, electroplay, shibari, piskor och en fuckmachine. Vill ni leka själva finns ytor för det, och vi har ett redroom för par och sällskap som vill leka tillsammans. I lightroom finns plats för den blyga exhibitionisten som vill bli sedd utan att synas. Någon gång under kvällen kommer våra köttstycken att visas upp och det blir också andra akter att beskåda om du är på rätt plats när det händer.

Under kvällen disponerar Wish Stockholm ett eget rum på festen. Det är en separatistisk förening som välkomnar kvinnor, transpersoner och/eller intersexuella som lever med sin identitet i vardagen och som har ett intresse för BDSM och fetischer. I vanliga fall är Wishs fester endast till för föreningens medlemmar, men vid just detta tillfälle får alla som tillhör målgruppen komma in i det separatistiska rummet (om det finns plats). ANGÅENDE BILJETTER: Om du är medlem i Abzint men inte i Wish, eller i både Wish och Abzint, köper du dina biljetter genom Abzint (såsom det anges på denna sida). Men, om du är medlem i Wish men inte i Abzint ska du anmäla dig genom att mejla wishstockholm@gmail.com och följa instruktionerna.

Som alltid finns det ytor med pratvolym. Fram emot natten kommer festen att ändra karaktär. Prova-på stationerna tas bort och istället framträder ett dansgolv med tung dansmusik till stängning.

Vi finns denna kväll på Hus 7 Slakthusområdet Stockholm

Klädkoden är anpassad för kvällen. Du behöver bjuda till och följa klädkoden för att bli insläppt och kan t.ex. inte ta på dig ett vitt förkläde i bomull eller en ”korvgubbeoufit”. Det är inte maskerad och vi kräver mer än så. Fråga gärna en gång för mycket för att slippa bli nekad i dörren. Skicka då mail till dresscode@clubabzint.se. Titta på vår pinterest till detta event för exempel och inspiration.
Klädkoden gäller oavsett kön. På Club Abzint är alla välkomna oavsett läggning eller könsidentitet. Har du problem med det så är Club Abzint inte för dig.

”Fetishklätt – material före modell”
Plagg i dessa material funkar alltid: Lack, läder/veganläder, latex.
Även metall, plast, spandex, pvc, galon är okej men beroende på modell.
Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

“Avklätt”
Lingerie – underkläder i ex spets, mesh, neopren, inte vardagsunderkläder.
Rep – du som kan knyta dig något coolt är välkommen att göra det.
Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

”Uppklätt”
Smoking, Frack – hela dressen, t.ex. inte bara frackskjorta.
Långklänning, Cocktailklänning i finare material, inte bomull.
Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

Skor, detaljer och mixat då?
Jo du kan självklart ha de skor du tycker passar även om de inte följer resten av din outfit. Det går också att ha en kortare tyllkjol till din outfit och du kan självklart klä din överkropp i endast pärlhalsband. Vi tycker om variation. Skicka bara bild till oss så att det inte blir fel. Du kan mixa ex. läder och mesh, eller frackjacka med lingerie, men du kan inte ta ett par svarta finbyxor med bar överkropp och säga att du mixar frack med avklätt. Här gäller alltså en individuell bedömning och våra dresscode-vakters ord är lag. Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

Som alltid gäller vår code of conduct – respektera varandra för att ha så trevligt som möjligt. Om du är förstagångsbesökare är det bra att läsa den flera gånger. Det är skillnad på hur du beter dig på fetish/bdsm-event jämfört med swingersevent, jämfört med nattklubb, med krog, med restaurang etc…
Våra event är rökfria – går du ut så går du hem.

Tider
Tidigt Insläpp 20.30-22.00
Prova på och lekstationer öppna.

Eftersläpp 23.45-00.30
Dansgolv, mingelytor, begränsade lekytor.
De tidigare stationerna och prova på är nu stängda.

Öppet till 03.00

Kostnad
Du behöver vara betalande medlem i Club Abzint och medlemskapet gäller i 365 dagar från att du tecknat det. Du ska kunna visa legitimation som överensstämmer med det namn du angett på ditt medlemskap när du kommer till eventet.
Pris medlemskap: 400kr
Pris tidigt insläpp: 125kr (300 biljetter) – Slutsålt
Pris sent insläpp: 125kr (100 biljetter)
Du som kommer tidigt får självklart stanna hela kvällen.

Biljetterna är personliga och namn på biljett ska stämma överens med ditt ID-kort. Endast  en biljett per medlemskap.

Biljettsläpp 1 oktober.

Detta är en preliminär plan, tider och innehåll kan förändras något.

Detta event följer folkhälsomyndighetens rekommendationer för vad som gäller från och med 29 september. Enligt dessa rekommendationer bör ovaccinerade inte besöka detta event. Vi räknar med att alla tar sitt ansvar. För alla gäller ”Stanna hemma vid symptom”.

Återbetalning och överlåtelse: Biljett återbetalas pga sjukdom/stanna hemma vid symptom men inga medlemskap återlöses. (Detsamma gäller om restriktioner ändras så att eventet ej kan genomföras) Köpta biljetter kan överlåtas mot en avgift på 50 kr. Kontakta cliff@clubabzint.se för instruktioner.

Vid entre:

  • Ha med dig ID kort där för- och efternamn är samma som du angett vid biljettköp. Vi har biljettlistor så du behöver ej ha med dig din biljett.
  • Kom gärna ombytt, ombytesmöjligheterna är begränsade och enkla.
  • Kom gärna tidigt för att undvika köer, särskilt om du är förstagångsbesökare, så får du också chans att se lokalen innan den fylls, ställa frågor och kanske lära känna någon ny.

Vid biljettköp:

  • Endast för aktiva/betalande medlemmar.
  • Strikt dresscode, läs noga ovan eller riskera att bli nekad i dörren.
  • Respektera insläppstiderna. 20.30-22.00 samt 23.45-00.30. Däremellan är dörrarna stängda.
  • Vår uppförandekod gäller, se till att du har koll för att inte bli utkastad. Du har godkänt den när du blev medlem.
  • Återlösen av biljett endast vid sjukdom/C-19 Symptom. Överlåtelse mot en avgift.
  • Biljettnamn ska stämma överens med ID-kort. Om du har ett tilltalsnamn som inte finns på ID så kan du skriva det inom parentes efter förnamnet, t.ex. Födelsenamn (Ditt namn) Efternamn. Detta för att vi ska kunna bemöta alla rätt.