Händer det verkligen äntligen nu?

Vi vågar knappt tro det men det verkar så. Det verkar som att merparten av restriktionerna släpper 29 september. Vi kan då genomföra Meat Pack II på Slakthusområdet i Stockholm – Hus 7 lördag den 16 oktober.  

De säger att vi får dansa och att endast vissa restriktioner som handhygien och stanna hemma vid sjukdom kvarstår. Det är dock svårt att få grepp om allt och vissa skriver om att vi får trängas på dansgolv, andra om att den personliga avståndsregeln finns kvar. På officiella sidor som regeringen, krisinformation och folkhälsoinstitutet är det svårt att tyda huruvida den allmänna regeln om allas ansvar att hålla avstånd kommer att finnas kvar efter 29 september. Det vi vet är att ursprungligen skulle den finnas kvar när steg 4 släpptes och hur det hänger ihop med trånga dansgolv vet vi inte. 

Vi precis som en del artister är därför lite försiktiga med att ropa hurra, men hoppas att allt går vägen och inte ändras igen innan 16 oktober. Vi fortsätter planera eventet i förnyad intensitet och glädje med stora planer. 

Biljetter är planerade att släppas 1 oktober. De kommer att kosta 125kr (mot normalt 360 kr) eftersom vi vet att de flesta av er också måste köpa medlemskap 365 dagar för 400kr. Vi tar tacksamt emot dig som vill hjälpa till i garderob eller annat mot ersättning. Vi kommer att kontakta er som redan anmält intresse till olika saker så fort vi har tid.

PÅ SÖNDAG KOMMER VI ATT FLYTTA VÅR HEMSIDA TILL EN NY SERVER FÖR ATT UNDVIKA DE PROBLEM SOM SOMLIGA UPPLEVT MED LADDTIDER-TIME-OUT OCH MER. Det är alltså ingen bra dag att försöka besöka vår site. 

Förresten, sa vi att vi bokat datum för fest och mässa i vår? Inom kort börjar vi kontakta alla coola små och stora butiker och säljare. Det kommer att bli magiskt. Boka in 12 mars redan nu.