Vi har med sorg i hjärtat beslutat att ställa in Club Abzint Fetish Ball IV som skulle ha ägt rum den 5 januari 2021. Ni som bokat hotell och liknande, glöm inte att boka av. Vi fick detta mail i morse som svar på frågan rörande de restriktioner för socialt umgänge som finns med anledning av Covid 19:

________________________

Hej,
De allmänna råden om allas ansvar är förlängda till den 30 juni 2021. Men om smittläget förändras kan också det datumet förändras.
Vänliga hälsningar,
Karin
Svarstjänst kring covid-19
Folkhälsomyndigheten

________________________

Inte oväntat men inte desto mindre tråkigt. Vi hoppas ni håller ut och fortsätter supporta oss. Medlemsbrev är på gång och lite nya tankar om hur man kan umgås kommer. Balen finns kvar den dag vi kan göra den som det var tänkt men tills dess får vi hitta andra vägar till ett säkert socialt umgänge.
Peace & Love