Du kan inte köpa biljett direkt eftersom du inte har mini-behörighet. Alla betalande medlemmar är välkomna till detta event efter godkännande, se information nedan.

Lördag 27 januari kl 14-17

Oljeglidning handlar om att i grupp med hjälp av ögonbindel, massageolja och vår ledning flytta sin närvaro från huvudet ner i kroppen. Det är en upplevelse som frigör hormoner, löser spänningar och lämnar dig med ett lugn. Oljeglidningen genomförs naken eller i underkläder beroende på hur bekväm du är. Oljeglidning handlar inte om sex eller könsorgan.

Det handlar om kroppar i grupp och det går inte att fokusera på bara en kropp, ej heller kan du vara ”rädd” för till exempel män, då ni har ögonbindel och kommer att beröras av alla. Det handlar inte om att tafsa, sex och uppkåtande beröring – det handlar om känslan av att bli berörd och röra vid andra. Massageoljan är inte gjord för kroppsöppningar. Däremot är det en resa för kropp och sinne med mycket frigord och utforskande beröring på en gång.

Innan oljeglidningen informerar vi mer om vad som ska ske och efteråt finns tid för att landa. Du kan också behöva duscha om du ska gå på miniabzint efteråt. Vi har endast en dusch i lokalen så lättast är att åka hem/till hotell emellan men vi finns kvar för dig behöver stanna.

Kostnad 200kr

Tid 14-17

Antal platser: 7-15. (Vid färre ställer vi in. )

Du bör inte ha några hjärtproblem/allvarliga sjukdomar. Du får inte dricka alkohol innan övningen. Medtag egen handduk och ögonbindel.

Medlemskap i Club Abzint krävs. Mini-abzinter är förgodkända och kan köpa biljett direkt. Om du inte har mini-behörighet behöver du maila din anmälan till mail@clubabzint.se för att få godkännande. Text ska innehålla ditt namn, att du är utan allvarliga hälsoproblem, och en kort beskrivningen om du har tidigare erfarenheter av liknande aktiviteter, eller varför du är intresserad av denna.