Du saknar behörighet att köpa biljetter till Mini Abzint. 

För miniabzint-event gäller att du behöver särskild minibehörighet, vilket inte krävs för våra större event, repträffar och annat. Det ger bästa möjlighet till trygga möten i alla delar av abzint. Minibehörighet är bara ett samtal bort. Maila oss och bestäm möte eller telefonmöte så stämmer vi av mot code of conduct, värdegrund och trygghet inför ditt första besök. Om du har en rekommendation från en redan behörig miniabzinter är det bra. Om du som miniabzinter vill ha med dig en ny lekkamrat kan du maila oss så hjälper vi dig med gästförfarande. 

Kort om Mini

Insläpp kl 19.30-20.00 Intro 20.00 Öppet till 24 Max antal deltagare 45 personer (minimum 12 gäster) Detta är ett rökfritt event. Du har ingen möjlighet att går ut och röka.

Du köper din biljett på clubabzint.se. Biljettförsäljningen stänger 24h innan eventet. Är du spontan och ute i sista minuten, skicka mail så ser vi om det går att lösa. Observera att du måste ha både aktivt medlemskap och minibehörighet. Kontrollera ditt medlemskaps giltighet så att du vet när du ska förnya. Biljetter till terminens mini finns på hemsidan för inloggade miniabzinter.

I samband med abzinthelger har vi ibland en aktivitet på fredagen eller lördag dagtid. Denna termin erbjuder vi oljeglidning innan mini lördag 27 januari, och grundkurs i Shibari innan mini lördag 3 februari. Se separata event för information.

Dresscode Festklädd/uppklädd/avklädd/lack/läder/latex/lingeri/whats your cup of tea? – ingen strikt dresscode och du tolkar och väljer själv vad du trivs i. Vi uppskattar att du bidrar till stämningen och undviker exempelvis slitna mysbyxor.