Du saknar behörighet att köpa biljetter till Mini Abzint. 

Till mini Abzint gäller att du behöver ha minibehörighet. Detta för att skapa bästa förutsättningar för trevliga kvällar. Behörighet får du genom att be någon vän som besöker mini att rekommendera dig till oss. I förekommande fall kan ni också stämma träff med oss för genomgång av värdegrund. Minibehörighet kostar inget extra. 

Kort om Mini
Insläpp kl 19-20
Öppet till 24
Max antal deltagare 45 personer
Till mini Abzint gäller att du behöver ha minibehörighet. Detta för att skapa bästa förutsättningar för trevliga kvällar. Behörighet får du genom att be någon vän som besöker mini att rekommendera dig till oss. I förekommande fall kan ni också stämma träff med oss för genomgång av värdegrund. Minibehörighet kostar inget extra.

OBS! Du måste ha betalat medlemskap för perioden även om du kommer åt biljettköp till dessa event även utan – det är ett systemkrångel.

Biljetter till miniabzint släpps 17 oktober.

Minidatum för teminen

Lördag 6 november Mini Abzint – Tema Rocky Horror Picture Show. (imdb)
Några hashtags för filmen är #transvestite #drag #rocknroll #audienceparticipation #briefs #electricity #timewarp – inspireras om/som du vill

Lördag 27 november Mini Abzint – Tema Alla våra sinnen
Syn, hörsel, känsel, lukt och smak. Vad händer om du tillfälligt förlorar ett eller flera sinnen. Hörselkåpor, ögonbindel, boxhandskar, gags, bojor, rep, kapsyler, klädnypor, piskor, huvor, isbitar, fjädrar, kokosrep, smärta, smaker, dofter – hur leker du med sinnen? Som alltid fri tolkning och du kan välja att inspireras med klädsel eller inte, med utlevnad eller inte. 

Lördag 18 december Mini Abzint – Tema White night:  a clinical experiment
Vi möblerar vita studion som väl upplyst klinik för den som vill undersöka kroppar, nålar, sounds eller vad ni må ha med er. Ta på dig doktorsrock, sköterskeuniform eller kanske mentalpatient-tvångströjan. För riktigt besvärliga patienter finns bur och bojor. Eller ta med en wand för att hjälpa en hysterisk patient till lättnad. I det nya badrummet är det helt okej att undersöka kroppsvätskor. Som alltid fri tolkning och du kan välja att inspireras med klädsel eller inte, med utlevnad eller inte. 

Lördag 8 januari Mini Abzint – Tema Fancy Hanky panky spanking night
Kom och fira lördagen efter trettondagsafton med oss på mini-abzint. Klä gärna upp dig i ”finare” kläder och ta med dina bästa smiskverktyg.
De som vill kan samlas för middag innan, vi återkommer med bokning i samband med att vi släpper biljetterna till mini 2022.
”Hanky-panky is used to refer to sexual activity between people, especially when this is regarded as improper or not serious. ”
Som alltid fri tolkning och du kan välja att inspireras med klädsel eller inte, med utlevnad eller inte. 

Lördag 29 januari Mini Abzint
Lördag 19 februari Mini Abzint
Lördag 12 mars Mini Abzint – utgår pga Kinkbash mässa och stort Club Abzint event i Stockholm. 
Lördag 2 april Mini Abzint
Lördag 23 april Mini Abzint
Lördag 14 maj Mini Abzint
Lördag 4 juni Mini Abzint
Det kommer också att fyllas på med fredagsaktiviteter eller dagaktiviteter lördag i samband med Mini Abzint, såsom oljeglidning, repkurser, tjej*häng, filmkväll eller annat.

Dresscode: Festklädd, fetischklädd eller naken – ej strikt dresscode men vi uppskattar att du bidrar till stämningen och undviker mysbyxor.

Tema till de kommande mini-eventen släpps löpande efter att det föregående genomförts. Några förslag är Depravation of senses, Sports, jocks & jymping, Workers & working girls/guys, Jobbuniformer, Queen. Tema till terminens Mini Abzint är för inspiration utan krav på att följas och kommer att presenteras löpande. Biljettförsäljningen startar i början av året.

Hjärtligt välkomna!

Tidigare tema har varit
Kittycam saturday
Make an Impact
Pet play Saturday
Plug n play / Good vibrations
Sluts & slaves
Fantabulous Christmas