Du saknar behörighet att köpa biljetter till Mini Abzint. 

Till mini Abzint gäller att du behöver ha minibehörighet. Detta för att skapa bästa förutsättningar för trevliga kvällar. Behörighet får du genom att be någon vän som besöker mini att rekommendera dig till oss, samtidigt som du själv hör av dig. I förekommande fall kan ni också stämma träff med oss för genomgång av värdegrund. Minibehörighet kostar inget extra. 

Miniabzint har säsongspremiär lördag 2 september och biljetterna är nu släppta. Tema och biljetter för kommande lördagar är inte satta och vi tittar nu på vilka datum som kan vara femdom/maledom/riktade kvällar. Besked inom kort.

Som alltid på första mini i september är det tema Rocky Horror Picture Show (det är aldrig krav på att följa tema på dessa event, tema är för inspiration, stämning och möjlighet till kreativitet). Rocky Horror Picture Show. (imdbNågra hashtags för filmen är #rocknroll #transvestite #drag #heels #audienceparticipation #briefs #electricity #timewarp – inspireras om/som du vill.

Denna lördag finns också möjlighet till gratis övernattning för er som kör bil (20 min från lokalen) och har besökt mini förut. Hör av er till mail@clubabzint.se för mer information.

 

Kort om Mini

Insläpp kl 19.30-20.00
Intro 20.00
Öppet till 24
Max antal deltagare 45 personer (minimum 12 gäster)
Detta är ett rökfritt event. Du har ingen möjlighet att går ut och röka.

Du köper din biljett på clubabzint.se. Biljettförsäljningen stänger 24h innan eventet. Är du spontan och ute i sista minuten, skicka mail så ser vi om det går att lösa. Observera att du måste ha både aktivt medlemskap och minibehörighet. Kontrollera ditt medlemskaps giltighet så att du vet när du ska förnya. Biljetter till terminens mini finns på hemsidan för inloggade miniabzinter.

Till Mini Abzint gäller att du behöver ha minibehörighet. Detta för att skapa bästa förutsättningar för trevliga kvällar. Behörighet får du genom att be någon vän som besöker mini att rekommendera dig till oss, samtidigt som du själv kontaktar oss. I förekommande fall kan ni också stämma träff/telefonmöte med oss för genomgång av värdegrund. Minibehörighet kostar inget extra.

I samband med abzinthelger har vi ibland en aktivitet på fredagen. Det har varit bl.a. femdomfredag, prova på nålar, oljeglidning, tjej*häng, öppet hus.

Dresscode
Festklädd/uppklädd/avklädd/lack/läder/latex/lingeri/whats your cup of tea? – ingen strikt dresscode och du tolkar och väljer själv vad du trivs i. Vi uppskattar att du bidrar till stämningen och undviker exempelvis slitna mysbyxor.

Boende:
I centrala Norrköping finns bl.a. First Hotel Central, Elite Grand Hotel, The Lamp, Scandic Strömmen, Comfort Hotel.
*Vi har 15% rabatt på Elite Grand Hotel Norrköping under minihelger. Använd kod ABZINT. Vill ni snooza på söndagen kan ni boka sen utcheckning utan extra kostnad om ni är medlemmar i Elite Club.

Hjärtligt välkomna!


 

Tidigare mini

Oljeglidning – oxytocinboost med närhet utan sex

Inspirationstema Klinik
Vi möblerar vita studion som väl upplyst klinik för den som vill undersöka kroppar, nålar, sounds eller vad ni må ha med er. Ta på dig doktorsrock, sköterskeuniform eller kanske mentalpatient-tvångströjan. För riktigt besvärliga patienter finns bur och bojor. Eller ta med en wand för att hjälpa en hysterisk patient till lättnad. I det nya badrummet är det helt okej att undersöka kroppsvätskor. Vår CBT/Tau-chair har självklart en bra plats för kvällen. Som alltid fritt att inspireras eller låta bli.

Good vibrations – T3 rise of the machines
Vi har fram vår Motorbunny-maskin och kanske även det lilla electroplay-setet. Ta med dig din favoritmaskin/leksak och fröjdas med oss andra. Även mänskliga maskiner är okej 😉 

Animal farm – dirty pigs, caturday, fluffy bunny och alla andra djur.
Var en smutsig gris, ta med din människovalp, sätt på dig din bästa svans, låt dressyrpiskan följa med eller kom som du är.

Black Christmas, Dirty Santa & Yellow Snow.

”Aprilväder i läder”. Vi spelar musik av Queen hela kvällen och vill du komma klädd i läder blir vi glada, men om du låter tankarna vandra vidare till en latexkinkster, byggjobbare, idrott & fotboll, skins, dragqueen, dragking eller annat blir vi lika glada. Inspiration för kvällen kan vara våra vänner SLM:s klädkoder, men som vanligt har vi inga dresscodekrav för mini. Hittar du inget i deras lista kanske du kommer i din favorit-mini-outfit med en extra näsduk i fickan? Hankycodes är aldrig fel om du vill signalera något särskilt. Som vanligt är inspirationstema bara för inspiration utan krav på att följas.
https://slmstockholm.se/kladkod/
https://www.qx.se/noje/10477/valj-ratt-farg-pa-nasduken/

Rep, Tejp och utsatthet. Vi tänker avancerade bindningar i våra bästa fästpunkter, snabba bindningar runt pelare, dra in en partner i ett hörn och tejpa den till utsatthet och följder, spänn någon vid undersökningsbritsen, kom i din bästa repkostym eller undersök olika sorters tejp och dess möjligheter. Låt fantasin flöda. Eller gör som du brukar göra och trivs i, inspiration är bara för att locka till ideér och tankar. 

 Rocky Horror Picture Show. (imdbNågra hashtags för filmen är #transvestite #drag #rocknroll #audienceparticipation #briefs #electricity #timewarp – inspireras om/som du vill.

Alla våra sinnen Syn, hörsel, känsel, lukt och smak. Vad händer om du tillfälligt förlorar ett eller flera sinnen. Hörselkåpor, ögonbindel, boxhandskar, gags, bojor, rep, kapsyler, klädnypor, piskor, huvor, isbitar, fjädrar, kokosrep, smärta, smaker, dofter – hur leker du med sinnen?

”Hanky Panky Spanking night” ”Hanky-panky is used to refer to sexual activity between people, especially when this is regarded as improper or not serious. ”

White night:  a clinical experiment
Pet play
Towel day
Schools out
Kittycam saturday
Make an Impact
Plug n play / Good vibrations
Sluts & slaves
Fantabulous Christmas

——