Du saknar behörighet att köpa biljetter till Mini Abzint. 

Till mini Abzint gäller att du behöver ha minibehörighet. Detta för att skapa bästa förutsättningar för trevliga kvällar. Behörighet får du genom att be någon vän som besöker mini att rekommendera dig till oss, samtidigt som du själv hör av dig. I förekommande fall kan ni också stämma träff med oss för genomgång av värdegrund. Minibehörighet kostar inget extra. 

Kort om Mini

Insläpp kl 19-20
Öppet till 24
Max antal deltagare 45 personer

Detta är ett rökfritt event. Du har ingen möjlighet att går ut och röka.

Du köper din biljett på clubabzint.se senast 3h innan eventet startar. Observera att du måste ha både aktivt medlemskap och minibehörighet. Kontrollera ditt medlemskaps giltighet så att du vet när du ska förnya.

Till Mini Abzint gäller att du behöver ha minibehörighet. Detta för att skapa bästa förutsättningar för trevliga kvällar. Behörighet får du genom att be någon vän som besöker mini att rekommendera dig till oss, samtidigt som du själv kontaktar oss.I förekommande fall kan ni också stämma träff med oss för genomgång av värdegrund. Minibehörighet kostar inget extra.

Dagen innan mini har vi vanligen någon annan aktivitet. Det har varit bl.a. femdomfredag, prova på nålar, oljeglidning, tjej*häng, öppet hus.

Dresscode: Festklädd, fetischklädd eller naken – ej strikt dresscode men vi uppskattar att du bidrar till stämningen och undviker mysbyxor.

Boende: Vi har i dagsläget inget samarbete med något hotell. I centrala Norrköping finns bl.a. First Hotel Central, Elite Grand Hotel, The Lamp, Scandic Strömmen, Comfort Hotel.

Tema till terminens Mini Abzint är för inspiration utan krav på att följas.

Hjärtligt välkomna!

Vecka 35
Fredag 2 september – Femdomfredag  – endast för par och trojkor. Se separat event för full info och obligatorisk föranmälan.
Lördag 3 september – Inspirationstema Rocky Horror Picture Show

Rocky Horror Picture Show. (imdbNågra hashtags för filmen är #transvestite #drag #rocknroll #audienceparticipation #briefs #electricity #timewarp – inspireras om/som du vill.

Vecka 38
Fredag 23 september – Abonnerat
Lördag 24 september – Inspirationstema Replördag

Vi har fästpunkt på scen och i dungeon som klarar suspensioner, vi har fästpunkter på pelare och ovanför sängar för att binda fast och upp någon. Det finns britsar att surra någon vid, det finns mjuka repmattor. Kanske finns någon där för dig som vill testa rep för första gången, kanske är du inte alls intresserad av rep. Kom som du trivs och gör din kväll till den bästa.

Vecka 41
Fredag 14 oktober – Oljeglidning – oxytocinboost med närhet utan sex. Se separat event för full info och obligatorisk föranmälan.

Lördag 15 oktober – Inspirationstema Klinik

Vi möblerar vita studion som väl upplyst klinik för den som vill undersöka kroppar, nålar, sounds eller vad ni må ha med er. Ta på dig doktorsrock, sköterskeuniform eller kanske mentalpatient-tvångströjan. För riktigt besvärliga patienter finns bur och bojor. Eller ta med en wand för att hjälpa en hysterisk patient till lättnad. I det nya badrummet är det helt okej att undersöka kroppsvätskor. Vår CBT/Tau-chair har självklart en bra plats för kvällen. Som alltid fritt att inspireras eller låta bli.

Vecka 44
Fredag 4 november – Femdomfredag – endast för par och trojkor. Se separat event för full info och obligatorisk föranmälan.
Lördag 5 november – Inspirationstema Good vibrations – T3 rise of the machines

Vi har fram vår Motorbunny-maskin och kanske även det lilla electroplay-setet. Ta med dig din favoritmaskin/leksak och fröjdas med oss andra. Även mänskliga maskiner är okej 😉 

Vecka 47
Fredag 25 november – ?
Lördag 26 november – Inspirationstema Animal farm – dirty pigs, caturday, fluffy bunny och alla andra djur.

Var en smutsig gris, ta med din människovalp, sätt på dig din bästa svans, låt dressyrpiskan följa med eller kom som du är.

Vecka 50
Fredag 16 december – Fetish Lightwalk Norrköping & glöggmingel – se separat event
Lördag 17 december – Black Christmas, Dirty Santa & Yellow Snow. 

——

Tidigare mini

”Aprilväder i läder”. Vi spelar musik av Queen hela kvällen och vill du komma klädd i läder blir vi glada, men om du låter tankarna vandra vidare till en latexkinkster, byggjobbare, idrott & fotboll, skins, dragqueen, dragking eller annat blir vi lika glada. Inspiration för kvällen kan vara våra vänner SLM:s klädkoder, men som vanligt har vi inga dresscodekrav för mini. Hittar du inget i deras lista kanske du kommer i din favorit-mini-outfit med en extra näsduk i fickan? Hankycodes är aldrig fel om du vill signalera något särskilt. Som vanligt är inspirationstema bara för inspiration utan krav på att följas.
https://slmstockholm.se/kladkod/
https://www.qx.se/noje/10477/valj-ratt-farg-pa-nasduken/

Rep, Tejp och utsatthet. Vi tänker avancerade bindningar i våra bästa fästpunkter, snabba bindningar runt pelare, dra in en partner i ett hörn och tejpa den till utsatthet och följder, spänn någon vid undersökningsbritsen, kom i din bästa repkostym eller undersök olika sorters tejp och dess möjligheter. Låt fantasin flöda. Eller gör som du brukar göra och trivs i, inspiration är bara för att locka till ideér och tankar. 

 Rocky Horror Picture Show. (imdbNågra hashtags för filmen är #transvestite #drag #rocknroll #audienceparticipation #briefs #electricity #timewarp – inspireras om/som du vill.

Alla våra sinnen Syn, hörsel, känsel, lukt och smak. Vad händer om du tillfälligt förlorar ett eller flera sinnen. Hörselkåpor, ögonbindel, boxhandskar, gags, bojor, rep, kapsyler, klädnypor, piskor, huvor, isbitar, fjädrar, kokosrep, smärta, smaker, dofter – hur leker du med sinnen?

”Hanky Panky Spanking night” ”Hanky-panky is used to refer to sexual activity between people, especially when this is regarded as improper or not serious. ”

White night:  a clinical experiment

Pet play

Towel day
Schools out
Kittycam saturday
Make an Impact
Plug n play / Good vibrations
Sluts & slaves
Fantabulous Christmas

——