CLUB ABZINT JUBILEUMSBAL – HIER IST’S RICHTIG!

Nedan finns information om eventet.  BALEN ÄR UTSÅLD 

Välkomna till jubileumsfest med Club Abzint ”Hier ist’s richtig”

Fredag 29 mars 2024 firar Club Abzint 10-årsjubileum på Arbis i Norrköping, stället där allting började. I en lokal som har en historia av teater, show, musik, burlesque, drag och synd under årtionden bjuder vi er till Eldoradoinspirerad* dekadens. Teaterns klassiska guldbalkong och stora scen blir centrum för kvällen vi har hundra kvadrat lekbar yta framför scenen. Ni som var med i början vet vad vi menar. Vi har inte fokus på dansgolv denna kväll.

Vi har kontrakterat ett gäng galna norrmän, en jazzduo, en burlesque-trupp och vår favoritrappare för en magisk start på  detta jubileum. En del av er lyckades knipa biljetter till middagen och börjar i bistron på Arbis. Kvällen börjar sedan med mingel i salongen och guldbalkongerna. Detta följs av välkomsttal och show, varefter ytterligare rum öppnar för utlevnad och mingel i samband med att salen möbleras av SM-kuben (Skåne) och BDSM-architecture (Litauen).

Vår dresscode som måste följas är denna gång anpassad för att bidra till den stämning som rådde på Eldorado i Berlin under Weimar-eran, även om vi som alltid har med en del modernare material och plagg såsom latex och läderharness. Eldorado var en plats dit transpersoner, homosexuella, polyamorösa och andra öppensinnade gick, men där du också kunde möta människor i militäruniform som fanns inom ett queer spektra. Fram till att nazisterna tog makten och allt förändrades för människorna på Eldorado. Dresscode gäller som alltid oavsett kön och det är också viktigt att inte förutsätta pronomen, läggning, etc hos Club Abzint. Det finns vissa ombytesmöjligheter på plats men som alltid är det bra att komma ombytt för smidig entre förbi våra dresscodevakter.  Garderoben blir också snabbt full av för många väskor. Den som vill kommer att kunna hyra ett skåp av Club Adam och Eva i källaren när de öppnar för kvällen. Specifik dresscode för eventet längre ned. Vi svarar på dresscodefrågor till och med söndag 24 mars men ju tidigare desto bättre. Inspiration finns här. Dominika på CUM Clubwear på Drottninggatan i Stockholm har koll på vår dresscode inför eventet och om du visar upp ditt digitala medlemskort får du bra rabatter.

Code of conduct anger mer kring förhållningssätt och utlevnad – den har ni som medlemmar alla skrivit under på och med ett positivt sinne kommer detta bli en fantastisk kväll. För alla och kanske särskilt du som rört dig en del inom swingersvärlden är det viktigt att ha koll på att vi inte accepterar att du rör vid andra innan du är helt övertygad att de vill det, och att du inte kan delta i en session utan att först ha blivit inbjuden. När vi har våra miniabzint-event nämner vi också en del kring hur du rör dig och pratar i närheten av en session – det är viktigt att hålla avstånd och att inte prata strunt eller kommentera en session på sådant sätt som stör. På jubileumsfesten finns fantastiska möjligheter att betrakta från guldbaren och balkongen en våning ovanför stora utlevnadsytan (se bilder från lokalen här ). Vi har monitors som du kan prata med om du ser eller upplever överträdelser. Annat viktigt att tänka på är att du inte får använda mobil eller kamera under detta event. Hela vår code of conduct kan du läsa här.

Vi arbetar med Elite Grand Hotel Norrköping och de erbjuder 20% rabatt under jubileet när du bokar med koden ABZINT på deras hemsida. De har bytt bokningssystem och vissa av er kan därför ha fått ett felaktigt pris tidigare. Ni som bokat eller ska boka rum: Elite Grand Hotell har dubbelrum och med koden ABZINT kan ni boka ett dubbelrum för 1352kr. Generellt så har vi 20% på bokningar på Grand den här helgen. Kolla gärna med hotellet om er bokning har rätt pris, övriga kan kanske boka om till Grand om ni har sämre deal på annat hotell. Frukosten kan även den bli trevlig med massa bekanta ansikten från kvällen före. Tel till Grand är 011-364140 om ni har frågor.

———————————————————————-

OBS! I entren möter du vår fantastiska välkomstkommitté. För att kliva in behöver du:
*Visa giltig legitimation som stämmer överens med det namn som biljetten är köpt i*
(du kan ange tilltalsnamn som inte finns på ID inom parentes vid biljettköp). Du behöver inte visa någon biljett, vi har en lista.
*Ha giltigt medlemskap*
(du kan inte komma som gäst åt en partner)
*Uppfylla dresscode*

———————————————————————-

Priser
Medlemskap 245 kr – engångskostnad gäller livet ut.
Middag 450 kr – slutsåld, väntelista full.
Early bird 450 kr – november till januari.
Ordinarie pris 550 kr – februari.
Late bloomer 650 kr – mars.

Crew kan få entre, medlemskap eller betalning – maila vid intresse

Garderob ingår alltid.

Överlåtelse av biljett kostar 50kr och är möjligt tom 27 mars. Kontakta oss då på mail@clubabzint.se

Åldersgräns 20 år

——————————–

Tider
Middagsgäster
18.20 Insläpp för middag
18.30-(20.00) Middag

Övriga
19.30-20.30 Insläpp
Ca 20.30-21.00 Show
21.00 Festen fortsätter, ytor öppnas och möbleras.

———————————————————————-

Dresscode
Lack
Läder
Latex
Lingerie ( exklusivt oavsett modell och kön, typ mesh, spets, satin, inte enkel bomull – maila bild om osäkerhet)

Full Frack, Full Smoking (inte kostym, inte kostymbyxor, inte vanlig vit skjorta)
Epok/victorian/burlesque ex brokadjackett med krås eller liknande och matchande underdel, (extraordinärt – maila bild om osäkerhet)

Paraduniform eller paraduniform 50/50, dvs stereotyp man upptill, stereotyp kvinna nedtill (maila bild om osäkerhet)

Exklusiv långklänning
Extravagant burlesque/epok/victorian klänning (extraordinärt – maila bild om osäkerhet)

Vi svarar till och med söndag 24 mars på mail@clubabzint.se

Pinterest för inspiration finns här.

Dominika på CUM Clubwear på Drottninggatan i Stockholm har koll på vår dresscode inför eventet och om du visar upp ditt digitala medlemskort får du bra rabatter.

———————————————————————-