Loading Events
This event has passed.

Club Abzint slår åter upp portarna den 26 november, denna gång i Norrköping på Borgen Folkets Park. Vi huserar i bakfickan och källaren med möjlighet till 400 gäster på lördagskvällen och med egen entré. Öppet kl 20 – 02  (endast förköp), insläpp 20 – 21.

Alla våra vänner är välkomna – i vår skola får alla välja sin roll – HBTQ Fetish & BDSM –  vare sig du är undergiven man, dominant transa, läderpojke, swingers eller ”elev” kommer du trivas hos oss. Kan du dina hanky-codes har du försprång, men självklart får du en guide till vår skolas ordningsregler.

Club Abzint Midi – Not an ordinary breakfast club – blir en föreställning där du är en del.  Du har möjlighet till besök hos headmistresses och headmasters för att ta din examen som ger tillträde till vårt stora lekrum med the SM-Cube, kors, gynstol och chillout-area. Vi har också mingelbar med planerade och spontana pop up:s på övervåningen. Ingen rökning inomhus men självklart en inhägnad rökruta utomhus som på alla gamla skolgårdar.

Res till Norrköping och träffa likasinnade från hela Sverige och Skandinavien.

Vi har ordnat bra priser på hotell  – Ring in din bokning och ange ”Club Abzint” på Elite Grand Hotel Norrköping (tel: 011-36 41 00).  Det är lätt att ta sig hit och spårvagnarna går till sent så för den som vill väcka nyfikenhet finns goda möjligheter. Hotellet har lång frukost och sen utcheckning (18.00) på söndagar.

Gör en heldag och kom på vår marknad/loppis kl 13-17. Fair eroticas utställare är på plats, liksom våra egna. För dagentré får du möjlighet att fynda och se olika performance. Läs mer nedan! Vill du sälja eller uppträda dagtid – läs om marknaden och kontakta cliff@clubabzint.se

Gör en helhelg av detta – kom på pubmingel på fredagen från kl 20. Club Abzint har bokat balkongen på Bishop Arms – hotellets pub.

Dresscode

Schooloutfits (schoolboy, schoolgirl, jocks) – här är bomull tillåtet

Läder

Latex

Lack

Lingerie (less is more)

Smoking, frack eller motsvarande klänningar i exklusiva material

Uniformer och även militära uniformer är givetvis välkomna under denna fest.

För genderbenders, transpersoner, kvinnor, män och alla er där ute gäller klädkoderna ovan.

Observera! Det här är inte en maskerad – det är en fetishfest så klä upp dig och se till att trivas i dina kläder – upplevelsen gör vi tillsammans.

 

Följ vår Pinterest för inspiration. Observera att den är tänkt att inspirera till känslor och tema. Du måste fortfarande följa vår dresscode.

frågor gällande dresscode skickas till dresscode@clubabzint.se

övriga frågor till mail@clubabzint.se

Fullständig information och biljettförsäljning inom kort – boka 26:e november redan nu!

Biljettsläpp via billetto -begränsat antal ungdomsbiljetter för dig 20-26 år

Åldersgräns 20 år

Medlemsskap krävs inte till denna fest, men se till att bli medlem här på för att inte missa något.

 

Marknad och fetishloppis

På lördagen kl 13 – 17 öppnar Club Abzint upp en marknad i erotikmässans stora sal. Fynda fetishkläder, high-heels och sexleksaker från Abzints försäljare eller köp något av det som finns i mässans ordinarie utbud. På scenen blir det performances. Vill du som privatperson eller ditt företag sälja? kontakta oss på cliff@clubabzint.se

Exklusivt för dagtid är skofeber.se samt stockholm kinbaku studios. Övriga försäljare annonseras löpande.

Entré 100kr – betalas på plats, kort eller kontant

OBS! Dagentrén gäller ENDAST kl 13-17.

För den som vill besöka Club Abzint på kvällen krävs förköpt biljett.

För den som vill besöka Fair Erotica på kvällen löses vanlig kvällsbiljett hos dem.

X