Januari, 2022

This is a repeating event

08Jan19:0023:59Mini Abzint i Norrköping 2022

Tid

(Lördag) 19:00 - 23:59

Plats

Norrköping

Organisatör

Club Abzintmail@clubabzint.se

Information om eventet

Kort om Mini

Insläpp kl 19-20
Öppet till 24
Max antal deltagare 45 personer
Detta är ett rökfritt event. Du har ingen möjlighet att går ut och röka.

Till Mini Abzint gäller att du behöver ha minibehörighet. Detta för att skapa bästa förutsättningar för trevliga kvällar. Behörighet får du genom att be någon vän som besöker mini att rekommendera dig till oss. I förekommande fall kan ni också stämma träff med oss för genomgång av värdegrund. Minibehörighet kostar inget extra.

Mini-datum för terminen

Lördag 6 november Mini Abzint – Tema Rocky Horror Picture Show. (imdb)
Några hashtags för filmen är #transvestite #drag #rocknroll #audienceparticipation #briefs #electricity #timewarp – inspireras om/som du vill

Lördag 27 november Mini Abzint – Tema Alla våra sinnen
Syn, hörsel, känsel, lukt och smak. Vad händer om du tillfälligt förlorar ett eller flera sinnen. Hörselkåpor, ögonbindel, boxhandskar, gags, bojor, rep, kapsyler, klädnypor, piskor, huvor, isbitar, fjädrar, kokosrep, smärta, smaker, dofter – hur leker du med sinnen? Som alltid fri tolkning och du kan välja att inspireras med klädsel eller inte, med utlevnad eller inte. 

Lördag 18 december Mini Abzint – Tema White night:  a clinical experiment
Vi möblerar vita studion som väl upplyst klinik för den som vill undersöka kroppar, nålar, sounds eller vad ni må ha med er. Ta på dig doktorsrock, sköterskeuniform eller kanske mentalpatient-tvångströjan. För riktigt besvärliga patienter finns bur och bojor. Eller ta med en wand för att hjälpa en hysterisk patient till lättnad. I det nya badrummet är det helt okej att undersöka kroppsvätskor. Som alltid fri tolkning och du kan välja att inspireras med klädsel eller inte, med utlevnad eller inte. 

Lördag 8 januari Mini Abzint – Tema Fancy Hanky panky spanking night
Kom och fira lördagen efter trettondagsafton med oss på mini-abzint. Klä gärna upp dig i ”finare” kläder och ta med dina bästa smiskverktyg.
De som vill kan samlas för middag innan, vi återkommer med bokning i samband med att vi släpper biljetterna till mini 2022.
”Hanky-panky is used to refer to sexual activity between people, especially when this is regarded as improper or not serious. ”
Som alltid fri tolkning och du kan välja att inspireras med klädsel eller inte, med utlevnad eller inte. 

Lördag 29 januari Mini Abzint
Lördag 19 februari Mini Abzint
Lördag 12 mars Mini Abzint – utgår pga Kinkbash mässa och stort Club Abzint event i Stockholm. 
Lördag 2 april Mini Abzint
Lördag 23 april Mini Abzint
Lördag 14 maj Mini Abzint
Lördag 4 juni Mini Abzint
Det kommer också att fyllas på med fredagsaktiviteter eller dagaktiviteter lördag i samband med Mini Abzint, såsom oljeglidning, repkurser, tjej*häng, filmkväll eller annat.

Dresscode: Festklädd, fetischklädd eller naken – ej strikt dresscode men vi uppskattar att du bidrar till stämningen och undviker mysbyxor.

Tema till terminens Mini Abzint är för inspiration utan krav på att följas och kommer att presenteras löpande. Några förslag är Depravation of senses, Sports, jocks & jymping, Workers & working girls/guys, Jobbuniformer, Queen. 

Hjärtligt välkomna!

Tidigare tema har varit
Kittycam saturday
Make an Impact
Pet play Saturday
Plug n play / Good vibrations
Sluts & slaves
Fantabulous Christmas

Title

Go to Top