Abzint femdomlördag i Norrköping

25NovHeldagAbzint femdomlördag i Norrköping

Information om eventet

Vi öppnar studion för en kväll i maktförskjutningens tecken. Femdom är här för parrelationer och trojkor, dvs dominanta kvinnor och deras undergivna partners oavsett kön, inga singlar. Ingen dresscode men undergivna bär halsband. Insläpp 19.30-20, öppet till 24.

Inget medlemskap behövs, däremot krävs föranmälan med namn som matchar id. Samtycke på all utlevnad i enlighet med vår code of conduct, du kan till exempel inte ”kräva” att alla undergivna lyder alla dominanta. I övrigt finns lekstationer och kvällen blir vad vi gör den till. 

Boende: 
I centrala Norrköping finns bl.a. First Hotel Central, Elite Grand Hotel, The Lamp, Scandic Strömmen, Comfort Hotel.
*Vi har 20% rabatt på Elite Grand Hotel Norrköping under minihelger, ange koden ABZINT. Vill ni snooza på söndagen kan ni boka sen utcheckning utan extra kostnad om ni är medlemmar i Elite Club.

Välkomna 19.30-20 (Passa insläppstiden, efter 20.00 släpps ingen in.)
Välkomsttal 20.00
Öppet till 24. 
Antal platser: 8-40. Vi ställer in om det blir mindre än 8 personer. 

Kostnad 500kr/par, 750kr/trojka

Datum hösten 2023
Lördag 4 november
Lördag 25 november

Dagen innan båda dessa datum är det miniabzint för er som vill göra en helhelg.

Anmälan till mail@cluabzint.se Anmälan är obligatorisk. Ni får vid anmälan en eventlänk där ni kan betala entre, vilket ska ske i god tid.
Ange rubrikrad ”Anmälan femdom [DATUM]”
Texten ska innehålla namn på er som anmälan gäller. 


Som svar på hur det fungerar hos oss: Här är det Dominanta kvinnor med ug oavsett könstillhörighet. Par eller trojkor. Ni kan vara två som kommer med en ug, eller själv ha två ug med er. Inga singlar vare sig ug eller Dom. Vi har inget krav på medlemskap just denna kväll utan kvinnor har koll på sin egendom. På ett mini-abzint fungerar det lite annorlunda då alla med mini-behörighet kan delta, singlar som par. Där har alla har fått den på rekommendation, dvs någon annan mini-abzinter intygar att den här personen kan följa code of conduct (https://clubabzint.se/medlemskap/) och kan föra sig. Vi försöker hitta en väg för femdom som passar hos oss, alla arrangörer gör på olika sätt, det här är vårt. Vi har precis gått från fredagar till lördagar för att ge möjlighet för fler att boka in en helg i Norrköping. Vi förbehåller oss rätten att porta eller pausa individer.

Den som letar partner kan skriva i ”singeltråden” i eventet på Darkside. Tänk på att ni är ansvariga tillsammans och var för sig, oavsett maktförskjutningen (”lasta inte allt på Dom/lasta inte allt på ug” – var kloka människor). 

Ni får fråga oss om ni hittat någon att gå med, ibland vet vi något om huruvida det kan vara en toppenperson eller motsatsen, men ibland vet vi inte vem det är. Du måste själv alltid göra bedömningen om det är någon som är trygg och vettig för dig. Särskilt om det är ett utlevnadsevent och inte en fika i offentlig miljö som blir första träff.


Välkomna!

Mer

Tid

November 25, 2023 Heldag(GMT+02:00)

Title

Go to Top