Denna sida är för ej inloggande/ej betalande medlemmar. Som aktiv medlem kommer du åt biljettförsäljning och mer info kring eventet

Okej vi vet att vi är ute i god tid nu, men vi är glada! Julfesterna i Stockholm har blivit en uppskattad tradition (för två gånger är väl tradition..? ) En del tider och annat är preliminärt och under utveckling.

I år kommer vi att genomföra en liknande julfest i Landskrona på BDSM-Kastellet. Så vad betyder liknande då?

En tomte och hjälpredor finns på plats med bus och smiskdamm under inledningen av kvällen. Vi bjuder på välkomstglögg.

Alla som vill får vara med i Secret Santa . Hör av dig till (namn på gång) och att få någon att skämma bort.

Kastellet har en mängd olika rum att leka i och kanske tar vi med något extra till något av dem.

Praktisk information  Endast för medlemmar Vår code of conduct gäller som alltid (med mobil & och fotoförbud) Bemannad garderob ingår i biljettpris Viss möjlighet till ombyte på plats Åldersgräns 20 år med viss flexibilitet om du mailar till oss. Inga återköp av biljetter, överlåtelse mot en avgift.

Antal besökare: 80

Öppet 19-00 Insläpp 19-20

Entrepris: 95 kr Medlemskap: 400kr för 365 dagar. Biljetterna släpps under oktober/november

Dresscode oavsett kön Den ska följas, skicka bild om du är osäker för att inte bli nekad i dörren 4L (lack, läder, latex, lingerie), Smoking/cocktailklänning-Frack/långklänning (full dress, ej bomullsklänning), Sexy/elegant burlesque, Sexy santa/santess 50/50 (Klassiskt manligt upptill och kvinnligt med stayups/stockings, trosor och heels nedtill)

Skicka bildfråga till dresscode@clubabzint.se om du är osäker för att inte riskera att bli nekad i dörren. 

Inspiration på pinterest: www.pinterest.se/abzint/club-abzint-x-mas-party/

Tips till förstagångsbesökare  Presentera dig i eventet på darkside så kanske du kan möta upp med fler. Kom tidigt så att du har chans att se lokalen, träffa andra och ställa frågor innan det blivit fullt. Läs igenom Code Of Conduct en gång till och tveka inte att höra av dig om du har funderingar.

Crew  Några roller har vi att fylla såsom Tomte, entre-biljettvärd, fixare-glögg etc. Hör av dig om du är intresserad. Ersättning i form av entre, merchandise eller betalning utgår.