Biljettförsäljningen endast för inloggade betalande medlemmar – logga in/förnya medlemskap/registrera dig för åtkomst.

Biljettförsäljningen är stängd för denna gång!

INFORMATION OM EVENTET

Vi bjuder på freaky sideshows och festens lekavdelningar möbleras av Litauiska BDSM Architechture. Line-up och innehåll uppdateras löpande. Detta är en fest för BDSM-folk, fetischister och andra sexpositiva människor. Det innebär bla. att dresscode inte är strikt i material, men strikt i att det ska uppfyllas. Code of Conduct är utan undantag gällande.

ALLMÄN INFO
Magasinet Söder Mälarstrand Stockholm
Endast förköp.
Medlemskap krävs.
Öppet 19.30-01.00
Insläpp 19.30-21.00
300 Biljetter
Åldersgräns 20 år
Våra event är rökfria – går du ut så går du hem
Hos oss betalar du endast med kort.

Observera medlemskrav, insläppstider, dresscode och code of conduct som gäller för alla.

Performance under inledande del av kvällen
Loungeyta & barområde
Inget dansgolv
Lekområde med möblemang från bland annat BDSM Architechture. (https://bdsmarchitecture.com – beställ produkter i god tid så kan ni hämta upp på eventet efter överenskommelse med dem. 

OMBYTE & GARDEROB
Det finns begränsade möjligheter till ombyte så kom med fördel ombytt och lämna gärna din väska hemma om du har möjlighet att inte belasta garderoben.

CREW
Passar för dig som gillar att prata med människor, som vill ha en roll på event, har begränsad ekonomi eller bara vet hur viktigt det är med crew för att kunna genomföra event. Behövs alltid i garderob, rodda på/av, städning, runners, monitor, välkomstvärd, biljettkontroll och mer. Hör av dig till mail@clubabzint.se

KOSTNAD & BILJETTER
Du behöver vara betalande medlem i Club Abzint när festen äger rum, den 17 juni.
Du ska kunna visa legitimation som överensstämmer med det namn du angett på biljett och medlemskap när du kommer till eventet.
Endast en biljett per medlemskap.
Biljetterna är personliga och överlåtes mot en avgift senast 48h innan eventet.
Ingen återbetalning av biljetter.

Biljettpris: 295kr
Medlemskap: 400kr/år eller 250kr/3 månader.
Begränsad ekonomi: Hör av dig till oss och bli en del av crew för kvällen, då kan du få medlemskap och/eller entrebiljett, eller annan ersättning. mail@clubabzint.se

TIDER/INSLÄPP/STÄNGNING
Insläpp 19.30-21.00 Kom i tid/tidigt, vi håller inte dörrarna öppna.
Ha legitimation redo.
Kom gärna ombytt.
Öppet till 01.00

CODE OF CONDUCT
Som alltid gäller vår code of conduct (https://clubabzint.se/medlemskap/) respektera varandra för att ha så trevligt som möjligt. Om du är förstagångsbesökare är det bra att läsa den flera gånger. Det är skillnad på hur du beter dig på fetisch & bdsm-event jämfört med swingersevent, jämfört med nattklubb, med krog, med restaurang etc…

I kortaste ordalag: foto och mobilförbud, ta inte på någon utan att fråga, respektera ett nej, städa efter dig, stör inte i en session (ex. samtal, närgångenhet), ingen fylla eller otrevlighet tolereras. Bryter du mot våra regler utesluts du från Club Abzint.

DRESSCODE
Klädkoden är anpassad för kvällen. Du behöver bjuda till och följa klädkoden för att bli insläppt och kan t.ex. inte ta på dig en enkel clownkostym från senaste barnkalset. Det är inte maskerad och vi kräver mer än så. Fråga gärna en gång för mycket för att slippa bli nekad i dörren. Skicka då mail till dresscode@clubabzint.se. Skicka frågor i god tid, vi svarar i regel inte 48 timmar innan eventet.

Klädkoden gäller oavsett kön.
”Fetischklätt – material före modell” 
Plagg i dessa material funkar alltid: Lack, läder/veganläder, latex.
Även metall, plast, spandex, pvc, galon är okej men beroende på modell.
Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

”Avklätt” 
Lingerie – underkläder i ex spets, mesh, neopren, inte vardagsunderkläder.
Rep – du som kan knyta dig något coolt är välkommen att göra det.
Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

”Uppklätt” 
Smoking, Frack – hela dressen, t.ex. inte bara frackskjorta
Långklänning, Cocktailklänning i finare material, inte bomull.
Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet.

”Cirkusklädd”
Självklart kan du komma i cirkuskläder om du ser till att göra det ordentligt. Ingen butteriksmaskerad men gärna en cirkusdirektör i brokadrock med matchande byxor, stövlar och hatt, eller lindansare i tutu och shiney spandex. Starke mannen bör nog ha skinnbyxor till sina hängslen för att det inte ska bli för vardagligt. Clownen är svår men gör det cool så går det. Cirkushäst, sideshow chimera eller annat passande djur är också fint. För alla dessa gäller individuell bedömning så skicka bild i god tid innan för att inte riskera att nekas i dörren. Undvik enkla tygplagg utan piff, mixa gärna godkända material med fantasi.

Skor, detaljer och mixat då?  Jo du kan självklart ha de skor du tycker passar även om de inte följer resten av din outfit. Det går också att ha en kortare tyllkjol till din outfit och du kan självklart klä din överkropp i endast pärlhalsband. Vi tycker om variation. Skicka bara bild till oss så att det inte blir fel. Du kan mixa exempelvis läder och mesh, eller frackjacka med lingerie, men du kan inte ta ett par svarta finbyxor med bar överkropp och säga att du mixar frack med avklätt. Här gäller alltså en individuell bedömning och våra dresscode-vakters ord är lag. Maila bild innan om det finns minsta osäkerhet. dresscode@clubabzint.se

Dress up, Play Hard, Act sharp & Join the Club Abzint Sideshow Circus