Biljetterna är släppta till de som har Mini Abzint behörighet. För övriga medlemmar släpps biljetterna onsdag 29 maj kl 22.00

Club Abzint Querelle II

Liksom förra året har vi fest på ett kryssningsfartyg. Inspirationen kommer från filmen Querelle. Vi erbjuder en kväll i dekadensens tecken. Inte så mycket dans men mycket möjligheter till utlevnad. Det är en Abzintfest och självklart kommer det att hända saker under kvällen – håll utkik!

Vi har ett redroom för par och bekanta (ni går in tillsammans och lämnar tillsammans oavsett vilka ni leker med), vi har en bar för utlevnad och vi har möbler för smisk. Gay, Queer, cis eller något annat spelar ingen roll så länge du är respektfull, kåt och trevlig.

Ju mer hytter som bokas ju mer yta får vi tillgång till. Hyttbokning sker direkt till M/S Birger Jarl – se info nedan. Vi börjar med Cocktailbar och Skybar på däck 6 och 7, max 150 gäster. Om möjlighet finns utökar vi våra utrymmen.

Åldersgräns 20 år

Tider
Ordinarie insläpp 20.00-21.00
För de som vill finns mingel med eller utan middag kl 18.00-20.00(21.00)
Serveringstillståndet gäller till 01.00

Priser – biljetter finns på clubabzint.se
Ungdom 20-26 år: 200kr
Golden bird: 98 kr (2 st)
Early bird: 210 kr (20 st)
Fullpris: 360 kr
– Kom till soldäck och mingla från 18.00 +45kr
– Kom och mingla och ät middag från kl 18.00 +255kr (ange vegan- eller kötträtt vid biljettköp)
Ingen återbetalning av biljetter. Överlåtelse kan ske mot en avgift på 50 kr som betalas av dem som övertar biljetten. Legitimation visas vid ombordstigning.

Dresscode är 4L och marint
– Lack, Läder, Latex, Lingerie
– Marina uniformer
– Sailor/mermaid outfits – bomull kan vara ok i särskilda outfits men det funkar inte med ex. jeans och randig tröja. Det ska vara en komplett outfit. Skicka bild till mail@clubabzint.se för godkännande – vi kommer att neka dig i dörren om du inte uppfyller dresscode.
– OBS! Inga pirater, dykare, sydväster, sjöscouter – detta är fortfarande inte en maskerad. Dresscodefrågor skickas till mail@clubabzint.se (Tänk på att inte skicka i sista minuten/dagarna – då är vi upptagna med andra förberedelser)

Hytter
Det finns ett fåtal hytter på våra våningsplan (Kaptenshytt, Redarhytt och 3 st dubbelrum. Utöver det kan ni boka på plan 5, där det också kan finns ”vanliga gäster”.
För hytter gäller MS Birger Jarls avbokningsregler
Hytter bokas direkt hos Birger Jarl. Boka via mail till family@msbirgerjarl.se – ange Club Abzint i ämnesraden vid bokning för att hamna i rätt del av båten och till våra priser. Telefonnr för frågor är 08-68410130.

Samtycke framför allt. Välkommen ombord!

PS. För dig som köper middagsbiljett – glöm inte att ange vad du önskar äta under övrig info på biljettköpet. Vegan- eller kötträtt samt eventuella allergier.