Vi har släppt biljetter till höstens event i Norrköping nu. Miniabzint köper du via hemsidan, femdom & oljeglidning anmäler du dig via mail, se information på respektive event.

Vecka 35
Fredag 2 september – Femdomfredag  – endast för par och trojkor. Se separat event för full info och obligatorisk föranmälan.
Lördag 3 september – Inspirationstema Rocky Horror Picture Show

Rocky Horror Picture Show. (imdbNågra hashtags för filmen är #transvestite #drag #rocknroll #audienceparticipation #briefs #electricity #timewarp – inspireras om/som du vill.

Vecka 38
Fredag 23 september – Abonnerat
Lördag 24 september – Inspirationstema Replördag

Vi har fästpunkt på scen och i dungeon som klarar suspensioner, vi har fästpunkter på pelare och ovanför sängar för att binda fast och upp någon. Det finns britsar att surra någon vid, det finns mjuka repmattor. Kanske finns någon där för dig som vill testa rep för första gången, kanske är du inte alls intresserad av rep. Kom som du trivs och gör din kväll till den bästa.

Vecka 41
Fredag 14 oktober – Oljeglidning – oxytocinboost med närhet utan sex. Se separat event för full info och obligatorisk föranmälan.
Lördag 15 oktober – Inspirationstema Klinik
Vi möblerar vita studion som väl upplyst klinik för den som vill undersöka kroppar, nålar, sounds eller vad ni må ha med er. Ta på dig doktorsrock, sköterskeuniform eller kanske mentalpatient-tvångströjan. För riktigt besvärliga patienter finns bur och bojor. Eller ta med en wand för att hjälpa en hysterisk patient till lättnad. I det nya badrummet är det helt okej att undersöka kroppsvätskor. Vår CBT/Tau-chair har självklart en bra plats för kvällen. Som alltid fritt att inspireras eller låta bli.

Vecka 44
Fredag 4 november – Femdomfredag – endast för par och trojkor. Se separat event för full info och obligatorisk föranmälan.
Lördag 5 november – Inspirationstema Good vibrations – T3 rise of the machines
Vi tar fram vår Motorbunny-maskin och kanske även det lilla electroplay-setet. Ta med dig din favoritmaskin/leksak och fröjdas med oss andra. Även mänskliga maskiner är okej 😉 

Vecka 47
Fredag 25 november – ?
Lördag 26 november – Inspirationstema Animal farm – dirty pigs, caturday, fluffy bunny och alla andra djur.
Var en smutsig gris, ta med din människovalp, sätt på dig din bästa svans, låt dressyrpiskan följa med eller kom som du är.

Vecka 50
Fredag 16 december – Fetish Lightwalk Norrköping & glöggmingel – se separat event
Lördag 17 december – Black Christmas, Dirty Santa & Yellow Snow.