Sista minuten tips

Det finns begränsade möjligheter till ombyte så kom med fördel ombytt och lämna gärna din väska hemma om du har möjlighet att inte belasta garderoben. Glöm inte ID-kort oavsett ålder, vi har skrivit ut biljettlistor som kollas mot ID.

  • tidig entre är genom mingelbaren, framsidan av huset som är ut mot gatan.
  • sen entre är genom ordinarie entre, sidan av huset som ligger mot rivningsstaket.
  • hemgång är genom ordinarie entre

Alla våra crew kommer att ha ett gult crewmärke på kläder eller i bricka runt halsen, de är snälla och finns för din trevnad. Utöver det finns Hus 7:s bar, disk och garderobspersonal på plats för att serva oss.

— mobil & fotoförbud —  

Observera att det är mobil & fotoförbud. Du som brukar betala med mobilen behöver leta fram ditt plastkort, eller köra retro med kontanter. Denna kväll är vi närvarande utan mobiler och minns den genom känslor och intryck, inte sociala medier och mobilfoto. 

Utnyttja gärna vår erfarna eventfotograf Jörgen Grundström och få dig förevigad. Jörgen har plåtat på event sedan 2001 och har synts på både Club Abzint och Dekadance,  som han för övrigt var med och grundade. Han har vårt fulla förtroende med bildhantering och mingelvana. 

Punk Eriksson finns på plats för att dokumentera Cobra Baron. Han undviker att filma publiken och foto eller film där publik kan identifieras kommer ej att publiceras.  Även Kent Renåker kan synas med kamera under kvällen.