Minns ni Mega Abzint 1? Nu är datum för nästa släppt – 26 maj 2017 i Stockholm. Vi satsar på DJ, galna performance, dansgolv och lekmöbler i ny lokal. Vi håller oss även denna gång kvar i det slippriga 80-talet och låter dekadensens högborg ta plats i en studio nära dig! Vi har reserverat hela nedervåningen till lekutrymme. Som vanligt strikt dresscode och förhållningsregler för den goda stämningens skull. Hör av dig om du vill vara med och uppträda eller hjälpa till. mail@clubabzint.se

Biljetterna finns ute på billetto redan nu. – Läs igenom dresscode och förhållningsregler innan du bokar din biljett. Under tiden fram till eventet kommer vi löpande att släppa information om performances, rabatterbjudanden etc.

Next Mega Abzint is up! May 26th 2017 in Stockholm. DJ, performance, dance floor, play furnitures, all in a slippery 80’s setting. All of downstairs will be a play area. The dresscode will be strict as usual och our code of conduct applies. Tickets available at billetto. Be sure to read dresscode and code of conduct before buying your ticket. Info on performances and such will be released ongoing. Let us know if you wish to perform or work as a helper.